Contact

Contact

Tekstbureau Vlijtige Lies
Liesbeth Vermeulen
Telefoon 06 2826 7701

KvK-nummer 59570431

btw-nummer 82649571B02

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liesbeth Vermeulen

Ik ben Liesbeth Vermeulen, de vlijtige lies van dit tekstbureau. Geboren en getogen in het Brabantse Valkenswaard. Opgeleid aan de School voor de Journalistiek en de Rijksuniversiteit Utrecht (geschiedenis). Stond in m’n studententijd in collectieve boekhandel De Rooie Rat in Utrecht (onlangs opgeheven).

Werkte op de binnen- en buitenlandredactie van De Gooi- en Eemlander in Hilversum, ging tappen in collectief café De Baas. Was lange tijd freelance rechtbankverslaggever in Utrecht en Amsterdam. Probeerde allerlei eerzame beroepen uit (secretaresse, commissiebegeleider, office manager etc.) maar werd er niet gelukkig van.

In 2008 het ruime sop gekozen als zelfstandige zonder poespas. Lekker schrijven (wandel- en reisverhalen, over funeraire cultuur), redigeren (eindredactie vakbladen) en notuleren (van uiteenlopende vergaderingen).

Ik woon in een van de minst saaie buurten van ons land: de K-buurt in Amsterdam Zuidoost (de Bijlmer). Hier ben ik een actieve bewoner: zie mijn lokale website www.kantershofenzo.nl/ Ik woon er met Bob; mijn dochter (22) is het huis uit en studeert.

 

Stuur een bericht

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!